Empisteutiko.gr
02.03.26 || 08:07
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Δείτε βίντεο

15.01.2026
in Ελλάδα
«Είμαι αθώος, καθαρός σαν αστραπή» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων Κωνσταντίνος Ανεστίδης: «Ετοιμάζω μηνύσεις»
Share TweetShareEmail

Μια απίστευτα χυδαία επίθεση με πρωτοφανείς εκφράσεις εξαπέλυσε στον πρωθυπουργό ο αγροσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης από το μπλόκο των Μαλγάρων. Την ώρα που δημοσιογράφοι τον είχαν πλησιάσει την περασμένη Τρίτη προκειμένου να κάνει δηλώσεις για την εξέλιξη των αγροτικών κινητοποιήσεων, ο Ανεστίδης σχολίασε τα μικρόφωνα, μιλώντας για «ματσούκια» που «θα χώσει στον κ… του Μητσοτάκη και θα χοροπηδάει ο π…». Μάλιστα, όταν κάποιος παρατήρησε ότι αυτά τα σχόλια θα μπορούσαν να «παίξουν», έδειξε προς τα γεννητικά του όργανα με τη χαρακτηριστική κίνηση, λέγοντας πως ό,τι ήταν να του κάνουν, το έκαναν.  Ο Ανεστίδης, παρότι ελεγχόμενος από τον εισαγγελέα, είχε ορισθεί να εκπροσωπήσει το μπλόκο των Μαλγάρων στην επικείμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Ο ίδιος, μιλώντας απόψε στο One Channel είπε ότι «θα πάει, γιατί να μην πάει;», στη συνάντηση. Στο μεταξύ, όμως, είχε δημοσιοποιηθεί το βίντεο με τη χυδαία επίθεση που αλλάζει τα δεδομένα.

Δείτε το βίντεο

Σημειώνεται ότι το περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης και είχε προηγηθεί η συνάντηση συναδέλφων του αγροτοσυνδικαλιστή με τον πρωθυπουργό και είχαν γίνει οι ανακοινώσεις για τα επιπλέον μέτρα υπέρ του πρωτογενούς τομέα.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Δικηγόρος Ανεστίδη: Δεσμεύθηκαν χθες οι λογαριασμοί του, είναι στην τράπεζα τώρα και προσπαθεί να μάθει τον λόγο

Ο Κώστας Ανεστίδης συνεχίζει τις ύβρεις: «Χ@@@@@α» για τη διαγραφή από τη ΝΔ, θα πάει στράφι η συνάντηση αγροτών με Μητσοτάκη

17.01.2026
Δικηγόρος Ανεστίδη: Δεσμεύθηκαν χθες οι λογαριασμοί του, είναι στην τράπεζα τώρα και προσπαθεί να μάθει τον λόγο

Αγρότες: Ο Κώστας Ανεστίδης «κόπηκε» από τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη και από τα μπλόκα

16.01.2026

Μιλώντας στο One Channel, ο Ανεστίδης υποστήριξε ότι θα πάει στη συνάντηση στο Μαξίμου, έστω και ελεγχόμενος. «θα πάω. Ελεγχόμενοι μπορεί να είναι και η μισή βουλή», είπε ενώ στην ερώτηση αν πάει και δεν γίνει δεκτός τι θα κάνει είπε «θα δούμε. Θα κατέβω και θα το δούμε εκεί».

Ο Κώστας Ανεστίδης ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις και για το λόγο αυτό έχουν δεσμευθεί οι λογαριασμοί του με εισαγγελική εντολή. Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την απόφαση του εισαγγελέα Εφετών Δημήτρη Γκύζη, για τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Κώστα Ανεστίδη, ο αγροτοσυνδικαλιστής κατέθετε τις αιτήσεις του για επιδότηση για τα χρόνια 2019 έως 2024 στο ΚΥΔ Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης ΑΕ.

Για το 2019, δήλωσε ότι κατείχε 19 χωράφια, τα 15 ως ιδιοκτήτης και 4 νοικιασμένα. Για το έτος 2020, δήλωσε πάλι 19 χωράφια, τα 14 ιδιοκτησίας του, 1 ακτημονικό και 4 νοικιασμένα. Για το έτος 2021, ο Ανεστίδης δήλωσε 17 χωράφια για εκμετάλλευση, τα 14 ιδιοκτησίας του και 3 νοικιασμένα. Το ίδιο συνέβη και με την αίτηση για το 2022, ενώ, το 2023 δήλωσε 16 χωράφια, τα 14 ιδιοκτησίας του, 1 ακτημονικό και 1 ενοικιασμένο. Ακριβώς το ίδιο δήλωσε και για το 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εισαγγελία, από την έρευνα προέκυψε ότι είτε δεν έχει δηλωθεί αριθμός ταυτότητας ακινήτου (ΑΤΑΚ) για τα νοικιασμένα χωράφια, είτε δεν βρέθηκε αντιστοιχία του φερόμενου ως ιδιοκτήτη με τους συγκεκριμένους αριθμούς ΑΤΑΚ.

Σύμφωνα με την απόφαση του εισαγγελέα, προέκυψε ότι για το έτος 2019 έχουν καταχωρηθεί 6 χωράφια στην αίτηση του Ανεστίδη και λείπουν 6. Για το 2020, έχουν καταχωρηθεί 8 χωράφια και λείπουν 5. Για το 2021, έχουν καταχωρηθεί 6 χωράφια, ενώ, δεν έχουν καταχωρηθεί 4. Για το 2022, έχουν καταχωρηθεί 5 χωράφια και λείπουν 7, για το 2023 έχουν καταχωρηθεί 7 χωράφια και λείπουν 7, ενώ για το 2020 έχουν καταχωρηθεί 6 χωράφια και λείπουν άλλα 6.

Η περαιτέρω έρευνα της ΑΑΔΕ, έβγαλε για κάποιους από εκείνους που φέρονταν να νοικιάζουν χωράφια στον Ανεστίδη ότι δεν τα είχαν καταχωρήσει στην περιουσιακή τους κατάσταση, ενώ, για άλλα, δεν έχουν δηλωθεί αριθμοί ΑΤΑΚ και σε κάποιες περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες που φέρονται να νοικιάζουν τα χωράφια τους στον Ανεστίδη δεν τα δηλώνουν στο Ε9.

Σε άλλες περιπτώσεις, δεν προκύπτει αντιστοιχία κτηματογράφησης και ιδιοκτησίας τόσο για τον ίδιο τον Ανεστίδη όσο και για εκείνους που του νοίκιαζαν χωράφια, πλην 5 περιπτώσεων. Μάλιστα, η έρευνα της ΑΑΔΕ διαπιστώνει ότι ο συγκεκριμένος αγροτοσυνδικαλιστής δεν έλαβε συνολικά για τα έτη 2019 – 2024 το ποσό των 122.765,04 ευρώ αλλά μόνο για τις εκτάσεις για τις οποίες δεν διαπιστώθηκε αντιστοιχία κτηματογράφησης – ιδιοκτησίας.

Ακόμα, ο εισαγγελέας αναφέρει ότι για το 2025 ότι ο Ανεστίδης δήλωσε μέσω του ΚΥΔ «AGROLOGIC Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» 17 ρυζοχώραφα τα 15 ως ιδιοκτήτης και τα 2 νοικιασμένα τα οποία ταυτίζονται όλα, πλην ενός, με τα δηλωθέντα για τα έτη 2019 – 2024 για τα οποία δεν προκύπτει το καθεστώς ιδιοκτησίας με βάση τα κτηματολογικά δεδομένα.

Tags: ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Σφραγίζεται η βάση στη Σούδα μετά τις απειλές του Ιράν εναντίον κάθε αμερικανικής εγκατάστασης
Ελλάδα

Σφραγίζεται η βάση στη Σούδα μετά τις απειλές του Ιράν εναντίον κάθε αμερικανικής εγκατάστασης

28.02.2026
ΚΥΣΕΑ για τη Μέση Ανατολή: «Ανησυχία» από την ελληνική κυβέρνηση – Καλεί για αυτοσυγκράτηση και λύσεις μέσω της διπλωματίας
Ελλάδα

Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου μετά τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ στο Ιράν

28.02.2026
Next Post
Τραγωδία για ζευγάρι Ελλήνων στον Παναμά: Νεκρή η σύζυγος – Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας

“Καλπάζει” η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές και 8 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Iωάννινα: Κατέληξε 27χρονος από κορωνοϊό – Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

17.01.2022

Λάρισα: Τα νεότερα για τα δύο 16χρονα παιδιά που έπεσαν στον Πηνείο μετά από χτύπημα αυτοκινήτου

07.09.2020
Κύκλωμα εκβιαστών: Αυτή είναι η 43χρονη «Νάνσυ» –  Ψηλή, ξανθιά και με ακριβά γούστα

Κύκλωμα εκβιαστών: Αυτή είναι η 43χρονη «Νάνσυ» – Ψηλή, ξανθιά και με ακριβά γούστα

11.07.2024

ΤΑΣΗ_

Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας

Λόρα: Ο πραγματικός λόγος που οι γονείς της δεν πηγαίνουν στη Γερμανία να τη βρουν

04.02.2026
Παρέμβαση Ομπάμα προς Ισραήλ: Τηρήστε το διεθνές Δίκαιο, αλλιώς θα σας γυρίσει μπούμερανγκ

Ο Ομπάμα δηλώνει ότι οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί, αποκαλύπτοντας τι ισχύει για την Περιοχή 51

15.02.2026
Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: Τον κράτησαν ζωντανό για 6 ημέρες και τον εκτέλεσαν πισώπλατα με 9 σφαίρες και μια χαριστική βολή

Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: Τον κράτησαν ζωντανό για 6 ημέρες και τον εκτέλεσαν πισώπλατα με 9 σφαίρες και μια χαριστική βολή

02.02.2026
Πάτρα: «Μας σκότωσε τα παιδιά και ζητάει και 22 χιλιάρικα» – Ξεσπούν οι γονείς θυμάτων τροχαίου

Πάτρα: «Μας σκότωσε τα παιδιά και ζητάει και 22 χιλιάρικα» – Ξεσπούν οι γονείς θυμάτων τροχαίου

12.02.2026
Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει ποια είναι η πιο επικίνδυνη χώρα σήμερα

Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει ποια είναι η πιο επικίνδυνη χώρα σήμερα

14.02.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved