Empisteutiko.gr
29.03.26 || 23:18
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Μάριος Ηλιόπουλος: «Το σκυλί το δέρνεις μέχρι ένα σημείο, αν το βάλεις πολύ στον τοίχο θα σε σκίσει»

21.06.2025
in Αθλητικά
Μάριος Ηλιόπουλος: «Το σκυλί το δέρνεις μέχρι ένα σημείο, αν το βάλεις πολύ στον τοίχο θα σε σκίσει»
Share TweetShareEmail

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έστειλε σκληρό μήνυμα σε όσους τον πολεμάνε, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου προπονητή της ΑΕΚ, Μάρκο Νίκολιτς.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον προβληματισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με την κριτική που ασκούν τα ΜΜΕ, ο Μάριος Ηλιόπουλος χρησιμοποίησε ως απάντηση μία παροιμία.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ τόνισε: “Το σκυλί το δέρνεις μέχρι ένα σημείο. Γιατί αν το βάλεις πολύ στον τοίχο και είναι σκυλί μαχητικό θα σε σκίσει, άρα το δέρνεις μέχρι ένα σημείο”.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Ελλάδα – Αγγλία: Ο Μάριος Ηλιόπουλος δίνει πριμ νίκης 300.000 ευρώ στην Εθνική ποδοσφαίρου

Ελλάδα – Αγγλία: Ο Μάριος Ηλιόπουλος δίνει πριμ νίκης 300.000 ευρώ στην Εθνική ποδοσφαίρου

14.11.2024

Όσα είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος

Για το πόσο διδακτική ήταν η πρώτη του σεζόν και για το αν ήταν μήνυμα σε όσους του επιτέθηκαν: «Στη ζωή αν χαθεί η κοινή λογική χάνεται το μέτρο. Ήταν σαφές μήνυμα. Η αχαριστία και η αγνωμοσύνη είναι ποινικό αδίκημα. Ευθυνόμαστε σε μεγάλο βαθμό εμείς όλοι που τα παιδιά ξεφεύγουν και είναι σε λάθος συχνότητα. Δεν είναι δυνατόν όταν γίνεται μια τεράστια προσπάθεια με μεράκι και ενδιαφέρον γιατί έχω πει ότι η αντιπολίτευση όταν είναι παραγωγική είναι όφελος. Όταν είναι στείρα είναι προβληματική. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις».

Για τον λόγο που απέτυχε η ΑΕΚ πέρυσι: «Η ΑΕΚ μετά από τόσες ήττες αυτό που με πείραξε είναι ότι ο ΑΕΚτζής πάει στη δουλειά του, ανεξάρτητα ποια είναι αυτή, έχασε την περηφάνια του. Και αυτό με ενόχλησε. Το εντυπωσιακό είναι όμως ότι μετά από τόσες πολλές ήττες μέχρι και τελευταία στιγμή η ΑΕΚ έπαιζε τη δεύτερη θέση. Δεν είναι εντυπωσιακό;».

Για το αν είναι διατεθειμένος να δώσει τη μάχη μέσα από τον Τύπο και τα ΜΜΕ: «Πιθανόν να νομίζουν κάποιοι ότι μου δίνετε πάσες. Το σκυλί το δέρνεις μέχρι ένα σημείο. Αν το βάλεις πολύ στον τοίχο θα σε σκίσει. Το δέρνεις ως ένα σημείο. Πράγματι πολεμάω και θα πολεμάω. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι μαχητής με ατσάλινη καρδιά. Πράγματι είναι ντροπή που κάποια μέσα που θέλουν να χτυπήσουν αυτόν που θέλουν χτυπάνε τις δουλειές μου που είναι άσχετες με την ΑΕΚ. Ας έχουν το θάρρος να μην κρύβονται παρασκηνιακά και να μην χτυπάνε άσχετα πράγματα με αθέμιτους τρόπους. Όποιος θέλει θα έρχεται στο γήπεδο με ευ αγωνίζεσθαι και όχι με ντροπιαστική διαδικασία να μετρηθεί μαζί μας».

Για το ποια είναι η σχέση του με τους άλλους μεγάλους του ποδοσφαίρου: «Υπάρχει 50-50 σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Όσο για τις σχέσεις, είμαι διατεθειμένος και ανοικτός για το ευ αγωνίζεσθαι να το κάνουμε όλοι πράξη. Όχι στα λόγια. Πράγματι, μόνο αν γίνει αυτό πράξη, τότε το ποδόσφαιρο θα αλλάξει σελίδα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με οικογένειες στο γήπεδο, με ενδιαφέρον για το άθλημα. Μπορούμε να δούμε κάτι τελείως διαφορετικό. Θα είναι προς όφελος και των μικρών ομάδων. Ο ένας παρασύρει τον άλλο. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα σε γειτονικές χώρες είναι ασύλληπτα. Βλέπω ότι υπάρχει διάθεση από μια μερίδα. Αν γίνει πράξη τα πράγματα θα είναι εντυπωσιακά».

Για το αν τον πείσμωσε η περσινή χρονιά και για το ευ αγωνίζεσθαι που θέλει να υπηρετήσει: «Ναι με πείσμωσε. Επειδή απείχα κάποια χρόνια από το ποδόσφαιρο, δεν νομίζω κάποιος διοικητικός ηγέτης να πήγαινε με τα κασκόλ παντού. Ναι θα το τιμήσω και θα είμαι σε αυτή τη διαδικασία με αγάπη, πάθος και αδρεναλίνη».

Για τις τιμές των διαρκείας: «Προφανώς δεν είμαι δικτάτορας. Μου εισηγούνται αυτοί που έχουν το κομμάτι στα χέρια τους και εγώ βάζω τη σφραγίδα. Είχα παρακαλέσει πολλές φορές, επειδή ο νόμος έχει συχνότητα δικτατορική, γιατί ναι μεν δεν θέλουμε βία αλλά δεν μπορεί ένα μπουκάλι νερό να σου αποκλείει το γήπεδο. Τι προσφέρει από την άλλη μια κροτίδα. Είναι μια χαζομάρα. Σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον αποφασίστηκε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς να το παρακολουθήσουν οι κάτοχοι χωρίς κόστος».

Για το πως θα τιμήσει η ΑΕΚ τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και αν σκέφτεται να ονομάσει θύρα στο γήπεδο: «Είναι δυνατόν να απέχουμε από την κοινή λογική σε έναν άνθρωπο που έδωσε κομμάτι του είναι του στην ΑΕΚ να μη δείξουμε τον σεβασμό έστω και σε αυτό το κομμάτι που είναι ένα. Πρέπει να κάνουμε κι άλλα. Είναι βέβαιο».

Tags: ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άνοιξε ελληνική ταβέρνα στο Μιλγουόκι – Η τιμή για την χωριάτικη σαλάτα
Αθλητικά

Αντετοκούνμπο: Το να προσεύχεστε για την πτώση μου δεν σας κάνει θρήσκους

29.03.2026
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Αθήνα παρέδωσε τη Φλόγα στο «Παρίσι 2024» (VIDEO)
Αθλητικά

ΔΟΕ: Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων οι τρανς αθλήτριες

26.03.2026
Next Post
Δίκη Φιλιππίδη: «Δεν πιστεύω ότι ο Πέτρος έκανε κάτι τόσο βλαβερό» κατέθεσε η Βάνα Μπάρμπα

Φιλιππίδης στην απολογία του: «Είχε δίκιο η κυρία Παπαχαραλάμπους - Ουρούσα στον νιπτήρα της»

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Σκρέκας για ακρίβεια: Αν θέσουμε πλαφόν ή διατίμηση στον παραγωγό θα έχουμε άδεια ράφια

Σκρέκας για ακρίβεια: Αν θέσουμε πλαφόν ή διατίμηση στον παραγωγό θα έχουμε άδεια ράφια

07.10.2023
Η Ουκρανία βρίσκεται αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα της προεδρίας Τραμπ

Ντρίμπλες από το Κρεμλίνο: «Ίσως» να υπάρξει συνάντηση του Πούτιν με τον Ζελένσκι – Ο όρος της Μόσχας

17.05.2025
Φυλακή στη Λάρισα είχε κάνει ο 37χρονος που δολοφονήθηκε έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι

Δολοφονία στο Περιστέρι: Παραδόθηκε ο δράστης – Είχε μαχαιρώσει στην κοιλιά τον 37χρονο Βούλγαρο

21.10.2025

ΤΑΣΗ_

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Οι ηλικίες που θα κληθούν πρώτες

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Οι ηλικίες που θα κληθούν πρώτες

03.03.2026
Βίντεο από το φονικό στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που σωριάζεται ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ

Βίντεο από το φονικό στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που σωριάζεται ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ

13.03.2026
Οικογένεια Ρομά που εμπλέκεται στην απάτη με τις χρυσές λίρες είχε μέχρι και ελικοδρόμιο στη βίλα της, δείτε εικόνες

Οικογένεια Ρομά που εμπλέκεται στην απάτη με τις χρυσές λίρες είχε μέχρι και ελικοδρόμιο στη βίλα της, δείτε εικόνες

10.03.2026
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι γύρω από τον Πειραιά

Τουρισμός για όλους 2026: Ποιοι δικαιούνται το voucher των 600 ευρώ

17.03.2026
Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 34χρονου έξω από μπαρ(Βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 20χρονος στην Καλαμαριά μετά από μαχαίρωμα – Ήταν ένας από τους «αυτόκλητους τιμωρούς»

13.03.2026

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved