Empisteutiko.gr
31.12.25 || 20:34
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο νοσοκομείο μετά το κρατητήριο – Πονάει ο ώμος μου, λέει

29.02.2024
in Ελλάδα, Επιλογές Συντακτών
Σταμάτης Γαρδέλης: Στο νοσοκομείο μετά το κρατητήριο – Πονάει ο ώμος μου, λέει
Share TweetShareEmail

Υποστηρίζει ότι τον τραυμάτισαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν – Δείτε το βίντεο

Ο Σταμάτης Γαρδέλης πήγε στο νοσοκομείο για να εξετάσουν οι γιατροί το χέρι του, που λέει ότι τραυματίστηκε, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Τον ηθοποιό συνάντησε ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα» τη στιγμή που έβγαινε από το νοσοκομείο και κατευθυνόταν προς το σπίτι του.

Παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες, ο Σταμάτης Γαρδέλης έκανε δηλώσεις στις κάμερες, αυτή τη φορά, δεν θέλησε να πει τίποτα περισσότερο, εκτός από το ότι έχει πόνους.

«Στην ώρα τους, δεν είμαι καλά» είπε. «Στην ώρα τους παιδιά, τώρα θέλω να πάω σπίτι μου, πονάει ο ώμος μου, θέλω να πάω σπίτι μου, δεν είμαι καλά. Συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω» πρόσθεσε μετά.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης

Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης

30.12.2025
Συνεργάτης του kickboxer Γιάννη Τσουκαλά περιγράφει την άγρια επίθεση στη Σερβία: Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα

Συνεργάτης του kickboxer Γιάννη Τσουκαλά περιγράφει την άγρια επίθεση στη Σερβία: Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα

30.12.2025

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czhewxyy0ofl)

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, στραμπούληξε το χέρι του. Όπως είπε μια μέρα πριν, στην κάμερα της εκπομπής «Tlive»: «Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czgs4so6rb2x)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σπίτι που χάνει. «Χάνω τη ζωή μου για ένα σπίτι που έφτιαξα με τα χέρια μου. Ένα προσωπικό καταφύγιο στο Πόρτο Γερμενό με τον νόμο 4014 και έρχεται το Δασαρχείο να μου πει ότι είναι δασικό χωρίς να έχουν ακυρωθεί οι δασικοί χάρτες», εξήγησε.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης επισκέφτηκε το Δασαρχείο Δυτικής Αττικής στο Αιγάλεω, γιατί περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση με το οικόπεδό του στο Πόρτο Γερμενό. Χωρίς να έχει γίνει σαφές αν είχε ραντεβού, ή αν πήρε αναβολή η υπόθεσή του, οι υπάλληλοι του είπαν πως εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν. Ο ηθοποιός αντέδρασε και επέμεινε να τον εξυπηρετήσουν. Η επιμονή του ηθοποιού έφερε εντάσεις και οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μετέβη στον εισαγγελέα, όπου και παρέμεινε για 4 ώρες. Αφέθηκε ελεύθερος. Είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Το βίντεο μέσα από το κρατητήριο
Μέσω Facebook, ο ηθοποιός ανέβασε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, ένα βίντεο μέσα από το αστυνομικό τμήμα στο Αιγάλεω.

Στο σύντομο κλιπ που δημοσίευσε, ο Σταμάτης Γαρδέλης δείχνει τον χώρο και μετά τον εαυτό του, να κοιτάζει προς την κάμερα, χωρίς να εξηγεί τι έχει συμβεί.

 

Posted by Σταμάτη Γαρδέλη on Tuesday, February 27, 2024

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε αργότερα με την εκπομπή «Πρωινό», ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε ότι η κράτησή του αφορά σε διαμάχη για το οικόπεδο, όπου είναι χτισμένο το σπίτι του, κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Λίγο αργότερα η συνομιλία του με τον Γιώργο Λιάγκα διεκόπη καθώς του κατασχέθηκε το κινητό. «Δεν με βλέπω καλά. Από το ψυχιατρείο στο κρατητήριο, τι άλλο θα με βρει; Ζητάω να μάθω την αλήθεια, οι ερωτήσεις μου ενοχλούν» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Η συγκεκριμένη περιπέτεια, έρχεται λίγο καιρό μετά την πολυήμερη νοσηλεία του ηθοποιού σε ψυχιατρική κλινική.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfsvyj8pkxl)

«Ποιον έκλεψα και μου συμπεριφέρονται έτσι;»
Πιο συγκεκριμένα, για την κράτησή του, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε σε έκρυθμη κατάσταση, στην εκπομπή: «Τι καλά να είμαι; Δεν με βλέπω καλά. Από το ψυχιατρείο, τώρα εδώ, να δω πού θα είναι το επόμενο. Με κρατάνε γιατί ζητάω να μάθω την αλήθεια και οι ερωτήσεις μου φαίνεται ότι ενοχλούν πολύ. Σήμερα είχα μια επιτροπή εξέτασης αντιρρήσεων δασικού χάρτη. Εγώ επιμένω να λέω ότι το οικόπεδό μου δεν είναι δασικό, παραδίπλα που είναι εισαγγελέας δεν είναι δασικός, κι ο άλλος που έχει επιχείρηση πάνω στο κύμα δεν είναι δασικός, αλλά εγώ είμαι δασικός, επιμένουν σε αυτό το πράγμα».

«Έχω φτάσει να χρωστάω 80 και 100 χιλιάδες στην εφορία»
Στο ίδιο έντονο ύφος, ο Σταμάτης Γαρδέλης ξέσπασε για το σπίτι του, που κοντεύει να χάσει, λέγοντας: «Με έχουν εξαφανίσει, με έχουν φτάσει στο όριό μου αυτά τα πράγματα. Καλύτερα εδώ μέσα στο κρατητήριο. Δεν μπορώ να ηρεμήσω. Φυλακίστε με. Δεν θα με φιμώσετε με τίποτα. Ευτυχώς που έχω και κινητό εδώ μέσα και μπορώ και μιλάω. Μου έχουν πάρει όλη μου τη ζωή, όλη μου την ενέργεια, όλα μου τα λεφτά, και έρχονται να μου πάρουν και το σπίτι. Με έχουν φτάσει στο ψυχιατρείο. Έχω φτάσει να χρωστάω 80 και 100 χιλιάδες στην εφορία για ληξιπρόθεσμες οφειλές, για ένα οικόπεδο που το πήρα, το αγόρασα, το πληρώνω και τώρα με φυλακίζουν. Ήρθε ο φάκελός μου να εξεταστεί και τον πήρε η πρόεδρος και λέει, “όχι θα πάει στη σειρά του”. Ποια σειρά; Έφτασα στο ψυχιατρείο. Έφτασα να έχω αυτοκτονικές τάσεις».

Τέλος, ο ηθοποιός εξήγησε, υπό ποιες συνθήκες έγινε η κράτησή του.

«Ζήτησαν την κράτησή μου γιατί επέμενα να δικαστώ σήμερα. Θέλω να δικαστώ, δεν παρακαλάω κανέναν. Ούτε δικηγόρους έχω… Δεν έχω δικηγόρους, δε χρειάζομαι να μου ερμηνεύσει κανείς την αλήθεια. Είμαι στο Αιγάλεω τώρα, στο αστυνομικό τμήμα. Μου στραμπούλιξαν και το χέρι. Έλεος. Ποιον έκλεψα; Το αγόρασα το οικόπεδο. Το έκλεψα και μου συμπεριφέρονται έτσι;…. Τώρα πρέπει να μου πάρουν και το κινητό. Θα μου πάρουν και το κινητό, είσαι ο τελευταίος που μιλάω τώρα. Είμαι στο Αιγάλεω. Τώρα πρέπει να μου πάρουν και το κινητό, ίσως επειδή φώναξα» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Πηγή: protothema.gr
Tags: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Πρωτοχρονιά: Έτσι θα υποδεχθεί η Αθήνα το 2026
Ελλάδα

Πρωτοχρονιά: Έτσι θα υποδεχθεί η Αθήνα το 2026

31.12.2025
Γιατί σπάμε ρόδι την Πρωτοχρονιά; Η ευχή που πρέπει να πείτε
Ελλάδα

Γιατί σπάμε ρόδι την Πρωτοχρονιά; Η ευχή που πρέπει να πείτε

31.12.2025
Next Post
Συναγερμός στην Ηλεία: Εντοπίστηκε σορός σε φράγμα στον Αλφειό ποταμό

Συναγερμός στην Ηλεία: Εντοπίστηκε σορός σε φράγμα στον Αλφειό ποταμό

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Είχαν μελέτη που προέβλεπε καταστροφή «Daniel» αλλά… δεν υλοποίησαν ούτε ένα από τα 26 έργα που προέβλεπε!

Είχαν μελέτη που προέβλεπε καταστροφή «Daniel» αλλά… δεν υλοποίησαν ούτε ένα από τα 26 έργα που προέβλεπε!

15.09.2023
Τροχαίο δυστύχημα στoν Πλαταμώνα: ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Νεκρός 19χρονος, 6 τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ του “Παπαγεωργίου” και σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες από το δυστύχημα στον Πλαταμώνα

23.04.2023

Ξεκινά σήμερα ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού -Πρώτοι στη σειρά οι πολίτες άνω των 85 ετών

16.01.2021

ΤΑΣΗ_

«Φραπές»: «Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις» – Δεν είπε αν είναι κουμπάρος με Μητσοτάκη (Βίντεο)

Απίστευτο: Ο «Φραπές» που φώναξαν στη Βουλή φαίνεται πως δεν είναι ο «Φραπές» του ΟΠΕΚΕΠΕ!

15.12.2025
Η ευρωπαϊκή χώρα που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στο OnlyFans το 2025 – Η θέση της Ελλάδας

Η ευρωπαϊκή χώρα που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στο OnlyFans το 2025 – Η θέση της Ελλάδας

09.12.2025
Σέρρες: Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες με θύματα ηλικιωμένους – Βγάζουν έως και 10.000 ευρώ ανά θύμα

«Μητρώο 11»: Πώς εξασφαλίζεις αποζημίωση 10.000€ από ανεπιθύμητες κλήσεις

14.12.2025
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου μετά από αδιαθεσία

Έλενα Παπαρίζου: Άγνωστο πόσες μέρες θα μείνει στο νοσοκομείο – Δεν θα συμμετάσχει στο αποψινό γύρισμα του «The Voice»

08.12.2025
Μίκαελ Σουμάχερ: 12 χρόνια από το εφιαλτικό ατύχημα στο σκι στο Μεριμπέλ – Πώς είναι σήμερα ο θρύλος της Ferrari

Μίκαελ Σουμάχερ: 12 χρόνια από το εφιαλτικό ατύχημα στο σκι στο Μεριμπέλ – Πώς είναι σήμερα ο θρύλος της Ferrari

29.12.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved