Empisteutiko.gr
21.05.25 || 09:04
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
No Result
View All Result

Θεσσαλονίκη: Η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής με την «περίεργη ληστεία» κατηγορείται για τον βασανισμό μοντέλου

30.11.2023
in Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής με την «περίεργη ληστεία» κατηγορείται για τον βασανισμό μοντέλου
Share TweetShareEmail

Αφού έδειραν με μένος το μοντέλο, έπειτα την κούρεψαν σύριζα, της έκοψαν τα νύχια, την ανάγκασαν να κάνει τεστ εγκυμοσύνης και την άφησαν αιμόφυρτη στον δρόμο – Οι ανατριχιαστικές περιγραφές

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τους ιδιοκτήτες ινστιτούτου ομορφιάς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, οι οποίοι φέρονται, σύμφωνα με δεκάδες καταγγελίες, να έχουν εξαπατήσει πελάτες τους αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά. Πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που κατήγγειλαν προ ημερών ληστεία εις βάρος της επιχείρησης τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δυο ατόμων, μια εκ των οποίων είναι διευθύντρια γνωστού ιδιωτικού σχολείου.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες η μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον τους, ένα γνωστό μοντέλο που τους κατηγορεί ότι βασάνισαν με ένα ιδιαίτερα φρικτό τρόπο, κουρεύοντας την σύριζα με ένα μεγάλο ψαλίδι αφού πρώτα την ξυλοκόπησαν και μπροστά στα μάτια ενός 16χρονου, ο οποίος βιντεοσκοπούσε το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο. Και όχι μόνο. Όπως θα διαβάσετε στο περιεχόμενο της μήνυσης της, το μοντέλο, υποστηρίζει ότι αφού την κούρεψαν, της ξερίζωσαν τα νύχια ενώ την έβαλαν με το ζόρι να ουρήσει σε τεστ εγκυμοσύνης για να διαπιστώσουν εάν ήταν έγκυος! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η εγκαλούσα όπως αναφέρει στη μήνυση της έχει ήδη σημειώσει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και παράλληλα έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα της βήματα ως τραγουδίστρια.

Με τον πρώτο εγκαλούμενο, ο οποίος φέρεται να έχει συγγενική σχέση με τους ιδιοκτήτες του ινστιτούτου αισθητικής, το μοντέλο, λέει στη μήνυση του ότι, διατηρούσε ερωτική σχέση για χρονικό διάστημα περίπου πέντε μηνών, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν παντρεμένος. «Τελικά η σχέση μας διεκόπη με δική μου πρωτοβουλία, εφόσον έβλεπα ότι δεν υπήρχε προοπτική για να χαράξουμε μαζί μια κοινή πορεία εξαιτίας της έγγαμης σχέσης του αλλά και του δικού μου χαρακτήρα χάρη του οποίου ούτε μισή στιγμή σκέφτηκα να «διαλύσω» την οικογένεια του. Δυστυχώς όμως ο εγκαλούμενος αρνούταν πεισματικά να αποδεχθεί την απόφαση μου και σχεδόν σε καθημερινή βάση με ενοχλούσε με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα» προσθέτει.

ΔΕΙΤΕΑΚΟΜΑ_

Ηράκλειο: Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή το 3χρονο αγόρι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τη μητέρα του και τον σύντροφό της

Ηράκλειο: Κρίσιμη μέρα σήμερα για τον 3χρονο Άγγελο – Ξεκινούν τα εγκεφαλικά τεστ

31.01.2025
Κηφισιά: Χειροπέδες σε 4 άνδρες που άνοιγαν σπίτια – Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη με πυροβολισμό

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 50χρονος που βασάνιζε την μητέρα του – Την χτυπούσε με γροθιές και μπαστούνι στο κεφάλι

16.12.2024

Παρακάτω, το μοντέλο, περιγράφει πως οι πέντε εγκαλούμενοι, δηλαδή οι δυο ιδιοκτήτες του ινστιτούτου αισθητικής, ο κουμπάρος του, η σύζυγος του και ένα ακόμη πρόσωπο, της έστησαν παγίδα για να την συναντήσουν από κοντά και να την κακοποιήσουν. « Ο πρώτος εγκαλούμενος ( εννοεί τον πρώην σύντροφο της) με καλούσε κυριολεκτικά ανά δέκα λεπτά και ζητούσε να συναντηθούμε. Έτσι, μετά από μεγάλη πίεση και θεωρώντας ότι κάνοντας του το «χατίρι» να βγούμε για να μιλήσουμε θα απαλλαγώ από τις οχλήσεις του, τελικά δέχθηκα».

Στη Θεσσαλονίκη, το μοντέλο, ήταν να διαμείνει αρχικά σε ξενοδοχείο επί της οδού Ίωνος Δραγούμη, πληροφορία που γνώριζε γνωστός δημοσιοσχεσίτες της πόλης και προσωπικός της φίλος. Τελευταία στιγμή όμως άλλαξε γνώμη και φιλοξενήθηκε στην οικεία παιδικού της φίλου, κάτι που αποδείχθηκε, όπως λέει στη μήνυση της, σωτήριο για την σωματική της ακεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Εξηγεί στη μήνυση της : « Όπως πληροφορήθηκα αργότερα την Κυριακή, οι εγκαλούμενοι είχαν μάθει ότι επρόκειτο να διαμείνω στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και μετέβησαν σε αυτό. Αρχικά προσέγγισαν υπαλλήλους του χώρου υποδοχής των πελατών του ξενοδοχείου, παρουσιάζοντας εαυτούς ως συγγενείς μου, προκειμένου να μάθουν σε ποιο δωμάτιο διαμένω, δήθεν για να μου κάνουν έκπληξη, επειδή τάχα είχα γενέθλια ενώ όταν οι υπάλληλοι στη ρεσεψιόν αρνήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση τους αυτή επικαλούμενοι προσωπικά δεδομένα των πελατών τους, θύμωσαν και έγιναν ιδιαίτερα επιθετικοί ενώ ταυτόχρονα στην προσπάθεια τους να με εντοπίσουν, πρόλαβαν να εισβάλουν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου και να με ψάχνουν».

Το επόμενο πρωινό, ο πρώην σύντροφος της, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το μοντέλο, την έπεισε τελικά να βρεθούν λέγοντας της αυτολεξεί, «πάμε για ένα καφέ να τα πούμε οι δυο μας με την ησυχία μας και να μην τα λέμε στη μέση του δρόμου». Δεν παρατήρησε όμως ότι πίσω της ακολουθούσε ένα δεύτερο όχημα, με επιβαίνοντες τους υπόλοιπους τέσσερις εγκαλούμενους. Όμως ούτε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώην σύντροφος της είχε κατεύθυνση κάποιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, αντίθετα, κατευθύνονταν προς την περιφερειακή οδό της πόλης. Εκεί ο πρώην σύντροφο της και οδηγός του αυτοκινήτου, της αποκάλυψε ότι τους ακολουθούν η γυναίκα του, οι ιδιοκτήτες του κέντρου αισθητικής και ένα ακόμη συγγενικό του πρόσωπο. Τότε το μοντέλο πανικοβλήθηκε. « Του ζήτησα στην αρχή ήρεμα, φοβούμενη για τη ζωή μου, να με γυρίσει πίσω. Ο ίδιος αρνούνταν κατηγορηματικά. Άρχισα να φωνάζω, να κλαίω και να εκλιπαρώ να με αφήσει να φύγω ενώ ήταν αδύνατο να ανοίξω τη πόρτα και να κατέβω από το αμάξι διότι κινούνταν στη περιφερειακή οδό με μεγάλη ταχύτητα. Όταν μάλιστα πήγα να πιάσω το κινητό μου για να αναζητήσω βοήθεια, μου είπε αυτολεξεί, «στη θέση σου δεν θα το έκανα αυτό».

Μετά από οδήγηση 20 λεπτών το μοντέλο και ο πρώην σύντροφος της έφτασαν σε μια απομονωμένη αγροτική περιοχή και σταμάτησαν σε ένα χωράφι. «Παρά τις δυνατές μου φωνές και τα κλάματα ουδείς υπήρχε εκεί να αναζητήσω βοήθεια» λέει στη μήνυση της.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, δέχθηκε αρχικά λεκτική επίθεση από την σύζυγο του πρώην συντρόφου της και από την ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής, στο οποίο συνέβη προ ημερών η περίεργη αυτή ληστεία ενώ ακολούθησαν σωρεία αποκαλύψεων για περιπτώσεις εξαπατημένων πελατισσών του. « Θα σε φυτέψουμε στο χώμα, θα σκοτώσουμε το παιδί σου», ήταν μερικές από τις απειλές που εκστόμισαν οι δυο γυναίκες, ισχυρίζεται το μοντέλο. Τονίζει δε ότι το όλο σκηνικό παρακολουθούσε και ο 16χρονος γιος του πρώην συντρόφου της, ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του την κακοποίηση της.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία:

https://www.protothema.gr/greece/article/1441154/thessaloniki-i-idioktitria-tou-kedrou-aisthitikis-me-tin-periergi-listeia-katigoreitai-gia-ton-vasanismo-modelou/

Την κούρεψαν και της έβγαλαν τα νύχια

Το μοντέλο προσπάθησε να καλέσει με το κινητό της τηλέφωνο σε βοήθεια, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η σύζυγος του πρώην συντρόφου της άρχισε να την τραβάει με δύναμη από τα μαλλιά ενώ η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής έβγαλε από το μπουφάν της ένα μεγάλο σιδερένιο ψαλίδι.

« Όσο με κρατούσε η πρώτη από τα μαλλιά, η δεύτερη ξεκίνησε να με χτυπάει με γροθιές σε όλο μου το σώμα αλλά και με την οπίσθια πλευρά του σιδερένιου ψαλιδιού στο κεφάλι και στο πρόσωπο με μανία. Όταν πήγα να αμυνθώ, η δεύτερη ( εννοεί την ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής) μου έβαλε το ψαλίδι στο λαιμό και με απείλησε ότι αν συνεχίσω να φωνάζω και να χτυπιέμαι, θα με σκοτώσει. Κάποια στιγμή από τα πολλά χτυπήματα έπεσα στο έδαφος και τότε ξεκίνησαν να με σέρνουν σαν τσουβάλι από τα μαλλιά. Να με κλωτσάνε με τα τακούνια τους σε όλο μου το σώμα και στο πρόσωπο. Στη συνέχεια η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής πήρε το ψαλίδι και ξεκίνησε να μου κουρεύει τα μαλλιά σύριζα. Ταυτόχρονα η σύζυγος του πρώην συντρόφου μου, έβγαλε από την τσάντα της ένα τεστ εγκυμοσύνης και ξεκίνησε με επιθετικότητα να μου ζητάει να ουρήσω σε αυτό, προκειμένου να διαπιστώσει εάν είμαι έγκυος, για να « δει αν θα με αφήσει τελικά να ζήσω».

Τότε το μοντέλο προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι είχε διακόψει τεχνητά την εγκυμοσύνη της, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τους εγκαλούμενους οι οποίοι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, θύμωσαν ακόμη πιο πολύ, ξεκίνησαν να την χτυπούν με ακόμη μεγαλύτερο μένος, προσπάθησαν να της σκίσουν τα ρούχα, της κατέβασαν το παντελόνι και με την απειλή του ψαλιδιού, την ανάγκασαν να ουρήσει με το ζόρι πάνω στο τέστ, προκειμένου να διαπιστώσουν αν λέει αλήθεια. Όμως τα φρικτά βασανιστήρια, δεν είχαν τέλος, υποστηρίζει.

«Μέχρι να περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ , η τρίτη εγκαλούμενη ( η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής) προσπάθησε να μου σπάσει τα νύχια με τα χέρια. Όταν κατάλαβε ότι αυτό ήταν δύσκολο, διότι στα νύχια είχα τεχνητή ενίσχυση, πήρε το σιδερένιο ψαλίδι και ξεκίνησε να μου τα κόβει σύριζα…»

«Αν ξαναδείς τον Γιάννη, θα σε σκοτώσουμε, ζεις μόνο και μόνο επειδή δεν είσαι έγκυος» ήταν η τελευταία κουβέντα που άκουσε, ούσα αιμόφυρτη και σχεδόν αναίσθητη από τα χτυπήματα στο έδαφος…

Πηγή: protothema.gr
Tags: ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Υποχρεωτικό από τις 2 Ιουνίου
Ελλάδα

Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Υποχρεωτικό από τις 2 Ιουνίου

20.05.2025
Νοσοκομείο Ρόδου: Παραιτήθηκαν οι δύο από τους τρεις νευροχειρουργούς
Ελλάδα

Νοσοκομείο Ρόδου: Παραιτήθηκαν οι δύο από τους τρεις νευροχειρουργούς

20.05.2025

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Τουρισμός: Στις 25 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων για 35.000 δικαιούχους των Thessaly & Evros Pass

Τουρισμός: Στις 25 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων για 35.000 δικαιούχους των Thessaly & Evros Pass

15.06.2024
Εσπευσμένα στην Τουρκία ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών

Εσπευσμένα στην Τουρκία ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών

01.11.2023
Μαρία Καρυστιανού: «Είναι δυνατόν να μιλά για θεωρίες συνομωσίας;»

Μαρία Καρυστιανού: «Είναι δυνατόν να μιλά για θεωρίες συνομωσίας;»

02.05.2024

ΤΑΣΗ_

Εξάρχεια: Η στιγμή που Σύρος επιτίθεται σε 22χρονη στη Σόλωνος για να τη βιάσει – Δείτε το βίντεο

Εξάρχεια: Η στιγμή που Σύρος επιτίθεται σε 22χρονη στη Σόλωνος για να τη βιάσει – Δείτε το βίντεο

29.04.2025
Αποκαλυπτικό δημοσίευμα: Σχέδια εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα ματαιώθηκαν από ΗΠΑ και Γαλλία

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα: Σχέδια εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα ματαιώθηκαν από ΗΠΑ και Γαλλία

29.04.2025
Ανατριχιαστικό βίντεο από εργοστάσιο στην Κίνα: Ανθρωποειδές επιτίθεται στους χειριστές του – «Η εξέγερση των ρομπότ ξεκίνησε»

Ανατριχιαστικό βίντεο από εργοστάσιο στην Κίνα: Ανθρωποειδές επιτίθεται στους χειριστές του – «Η εξέγερση των ρομπότ ξεκίνησε»

05.05.2025
Κακός οιωνός: Τι προμηνύει ο θάνατος του «τελευταίου» Πάπα Φραγκίσκου – Όλοι φοβούνται την προφητεία για το… 2027

Κακός οιωνός: Τι προμηνύει ο θάνατος του «τελευταίου» Πάπα Φραγκίσκου – Όλοι φοβούνται την προφητεία για το… 2027

22.04.2025
Σοκ στη δίκη του Diddy – Προβλήθηκε αμοντάριστο το βίντεο του ξυλοδαρμού της Κάσι Βεντούρα από τον ράπερ

Σοκ στη δίκη του Diddy – Προβλήθηκε αμοντάριστο το βίντεο του ξυλοδαρμού της Κάσι Βεντούρα από τον ράπερ

14.05.2025

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Μυστικά ή και όχι
    • 90s FEVER
    • Terminal
    • Συνταγές
    • Lifestyle

© 2025 empisteutiko.gr All Rights Reserved