Γίγαντες με λουκάνικο από τον Γιάννη Χαλκίδη
ΥΛΙΚΑ 400γρ. Γίγαντες Αλάτι Πιπέρι 700γρ. Σάλτσα ντομάτας 2 τμχ. Λουκάνικα 2 τμχ. Κρεμμύδι 2 τμχ. Σέλερι κλωνάρι 2 τμχ. Καρότο 100 γρ. Ελαιόλαδο 200γρ. Νερό Ζάχαρη Ρίγανη 1/4 ματσ....
Read moreΥΛΙΚΑ 400γρ. Γίγαντες Αλάτι Πιπέρι 700γρ. Σάλτσα ντομάτας 2 τμχ. Λουκάνικα 2 τμχ. Κρεμμύδι 2 τμχ. Σέλερι κλωνάρι 2 τμχ. Καρότο 100 γρ. Ελαιόλαδο 200γρ. Νερό Ζάχαρη Ρίγανη 1/4 ματσ....
Read moreΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ 4 κλ. Κατσικάκι Αλάτι Πιπέρι 6 σκ. Σκόρδο 1 κ.γ. Πάπρικα γλυκιά 250 γρ. Λευκό κρασί 200 γρ. Νερό 4 κλων. Ρίγανη 1 κ.σ. Βούτυρο 1 τμχ....
Read moreΥλικά 1 κιλό αλεύρι για τσουρέκια ( πρωτεϊνη 18%) 300 γρ. βούτυρο αγελαδινό 400 γρ. νερό 4 αυγά + 1 για την επάλειψη 350 γρ. ζάχαρη 7 γρ. μαχλέπι 3...
Read more