Ο επίλογος μιας τραγωδίας. Με τους πάντες σοκαρισμένους ακόμα από την είδηση πως ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που γνώρισε ποτέ η υφήλιος είναι νεκρός, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τις συνθήκες του δυστυχήματος που κόστισαν τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, τη 13χρονη κόρη του κι άλλους επτά ανθρώπους, ανάμεσά τους άλλα δυο παιδιά, προκαλούν σοκ.

Σχεδόν 48 ώρες μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ, σε λόφο στην περιοχή Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια, οι αρχές ανακοίνωσαν πως από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου ανασύρθηκαν και οι εννέα σοροί.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που τα συντρίμμια του ελικοπτέρου εκτοξεύτηκαν σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, ενώ από την έκρηξη που ακολούθησε τη συντριβή ήταν εξαιρετικά δύσκολη η αναγνώριση των σορών.

Το πτώμα του Κόμπι Μπράιαντ ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα, όπως επίσης κι εκείνα του πιλότου Αρά Ζομπαγιάν και του 56χρονου προπονητή μπέιζμπολ Τζον Αλτομπέλι. Έχει επίσης ταυτοποιηθεί η σορός της 45χρονης Σάρα Τσέστερ, που ήταν στο ελικόπτερο μαζί με την κόρη της Πέιτον. Στο τραγικό δυστύχημα έχασαν επίσης τη ζωή της η 13χρονη κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, Τζιάνα, η σύζυγος (Κέρι) και η κόρη (Αλίσα) του Τζον Αλτομπέλι, η Πέιτον Τσέστερ και η προπονήτρια Κρίστεν Μάουζερ.