Empisteutiko.gr
14.08.23 || 05:29
Καιρός
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Σερραϊκά Νέα
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Συνταγές
    • Check-in
    • Lifestyle
No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Σερραϊκά Νέα
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Συνταγές
    • Check-in
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Empisteutiko.gr
No Result
View All Result

Ελένη Τοπαλούδη: Νέα σοβαρή καταγγελία μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας – “Υπάρχει πέπλο συγκάλυψης”!(Βίντεο)

7 Ιανουαρίου 2019
in Έγκλημα
Share TweetShare

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη το ενδεχόμενο οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης να συνδέονται με τους τρεις δράστες του βιασμού της το 2017, ο Γιάννης Τοπαλούδης καταγγέλλει στη Real News για πρώτη φορά απόπειρα αποπλάνησης άλλων νεαρών κοριτσιών, δέκα ημέρες πριν από τον θάνατο της κόρης του, και κατηγορεί τις Αρχές για «συγκάλυψη».

«Δεν έχω μιλήσει τυχαία για κύκλωμα. Εχω πει από την αρχή ότι θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση. Εχω πληροφορίες ότι το βαν που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της κόρης μου 10 ημέρες πριν από τη δολοφονία της είχε θεαθεί σε κάποιο σημείο της Ρόδου, όπου οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με κάποια άλλα νεαρά κορίτσια. Δεν θα έπρεπε, λοιπόν, να ενδιαφερθεί η Ασφάλεια αν παγίδευαν κορίτσια στο λευκό βαν; Γι’ αυτό λέω ότι υπάρχει πέπλο συγκάλυψης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας της φοιτήτριας.

Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας

Εν τω μεταξύ, αυξάνεται το μυστήριο στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς -υποτίθεται- η 21χρονη διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη και ο 19χρονος κατηγορούμενος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Messenger.

Γι’ αυτό και αναμένεται και η άρση απορρήτου και στο Messenger, προκειμένου να αντλήσουν οι Αρχές χρήσιμες πληροφορίες.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στην βάση (σιδερώστρα) στην οποία βρισκόταν το σίδερο, για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος το ανέλαβε και το ποιος το χρησιμοποίησε για να πλήξει στο πρόσωπο με σφοδρότητα το θύμα.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών σε έγγραφο που απέστειλε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου την 8η Δεκεμβρίου 2018 αναφέρει συγκεκριμένα ότι κατά την εξερεύνηση που έγινε στα πειστήρια, βρέθηκε ένα τμήμα παλαμικού αποτυπώματος στην επιφάνεια βάσης ηλεκτρικού σίδερου χρώματος λευκού-μωβ με την ένδειξη, μεταξύ άλλων «Silvercrest» στην οποία είναι επικολλημένη ετικέτα με την ένδειξη S/N «035084» το οποίο ταυτίζεται, όπως διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά από τα αρχεία της υπηρεσίας, με το αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του 19χρονου.

Θυμίζουμε ότι πιθανολογείται και αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων αλλά προφανώς και με την λήψη συμπληρωματικών απολογιών από τους κατηγορούμενους, ότι ο 19χρονος έθεσε το αριστερό του χέρι στη σιδερώστρα και ανέλαβε με το δεξί το σίδερο.

 

 

Στο μεταξύ, το σίδερο, που βρέθηκε σε σημείο που υπέδειξε ο 19χρονος στους λιμενικούς στο θαλάσσιο δύσβατο σημείο του κόλπου «Φώκιας» απέναντι από το φυλάκιο Γκίνας, όπου πέταξαν την 21χρονη, είναι σπασμένο, ενώ πιθανολογείται σφόδρα ότι λόγω της πολυήμερης παραμονής του στο νερό δεν φέρει ίχνη DNA και αποτυπωμάτων τα οποία είναι αξιολογήσιμα.

Σε κάθε περίπτωση επί του παρόντος μόνο, πιθανολογείται ότι η εξιστόρηση των όσων συνέβησαν στο εξοχικό, από τον 21χρονο Ροδίτη, ταιριάζει περισσότερο στο πρώτο εργαστηριακό εύρημα. Ένα δεύτερο στοιχείο που αφορά τα εργαστηριακά ευρήματα, το οποίο ωστόσο δεν εισφέρει ιδιαίτερα στην υπόθεση καθώς έχει ήδη επιβεβαιωθεί από τις απολογίες είναι ότι από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, στους Πεύκους, προέκυψε από τον έλεγχο δειγμάτων -και συγκεκριμένα αιματηρών κηλίδων στο χώρο του μπάνιου και του χωλ- ότι ταυτίζονται με το DNA του θύματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί κι άλλα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια και ποτήρια μέσα στο σπίτι τους Πεύκους.

Φέρεται παραπέρα να εντοπίστηκε και γενετικό υλικό των δύο ανδρών στο λευκό αγροτικό βανάκι του πατέρα του 21χρονου με το οποίο είχαν μεταφέρει το θύμα από το σπίτι της στους Πεύκους και στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να πετάξουν την ζωντανή κοπέλα στην παραλία της Φώκιας.

Πληροφορίες: Εφημερίδα Real News

Tags: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΕΓΚΛΗΜΑΕΛΕΝΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗΡΟΔΟΣΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Ακολουθήστε το empisteutiko.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο empisteutiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ_

Φρίκη: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους και το έδειχνε live στο Instagram
Έγκλημα

Φρίκη: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους και το έδειχνε live στο Instagram

12 Αυγούστου 2023
Αποκλειστικό – Σέρρες: Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός 23χρονος σε τροχαίο
Έγκλημα

Νεκρός άνδρας από αιχμηρό αντικείμενο στα Πατήσια

12 Αυγούστου 2023
Next Post

Θεσσαλονίκη: Περισσότεροι από 500 τόνοι απορριμμάτων έχουν συσσωρευτεί στην πόλη λόγω χιονιά

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ_

Διάγγελμα Τραμπ για Ιράν: Δεν είχαμε καμία απώλεια και είμαστε έτοιμοι για όλα

“Μυστήριο” από τον Τραμπ: Προανήγγειλε έκτακτη συνέντευξη για “πολύ σημαντική πληροφορία” περί κορονοϊού

18 Μαρτίου 2020
Γιάννενα – Κορονοϊός: Πέθανε τρόφιμος του γηροκομείου με τα 46 κρούσματα! Φόβοι για τη δραματική κατάσταση

Κορωνοϊός: 2.628 νέα κρούσματα, 34 θάνατοι, 319 διασωληνωμένοι

23 Αυγούστου 2021
Πύρινη κόλαση σε εργοστάσιο ξυλείας στη Λάρισα! Μέσα υπάρχουν φιάλες προπανίου!

Πύρινη κόλαση σε εργοστάσιο ξυλείας στη Λάρισα! Μέσα υπάρχουν φιάλες προπανίου!

27 Φεβρουαρίου 2019

TRENDING_

ΑΑΔΕ: Έλεγχοι για δωρεές και γονικές παροχές – Ποιοι κινδυνεύουν με φόρο έως και 40%

ΑΑΔΕ: Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου με χρέη άνω των €150.000 – Δείτε λίστες και ονόματα

4 Αυγούστου 2023
Σέρρες: Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Άκης Ζαραφείδης

Σέρρες: Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Άκης Ζαραφείδης

23 Ιουλίου 2023
Τέσσερις νεκροί και 25 τραυματίες από τη σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Τέσσερις νεκροί και 25 τραυματίες από τη σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

29 Ιουλίου 2023
“Ερεθισμένη” η Λιόλιου – Με διάφανο λευκό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν

“Ερεθισμένη” η Λιόλιου – Με διάφανο λευκό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν

31 Ιουλίου 2023
Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός του φορτηγού που τούμπαρε στον Περιφερειακό – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (video)

Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός του φορτηγού που τούμπαρε στον Περιφερειακό – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (video)

3 Αυγούστου 2023
Empisteutiko.gr

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης

© 2021 empisteutiko.gr All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Ελλάδα
    • Πολιτική
    • Οικονομία
    • Εκπαίδευση
    • Έγκλημα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Σερραϊκά Νέα
  • Εργασία
  • Showbiz
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • VIRAL
    • Συνταγές
    • Check-in
    • Lifestyle

© 2021 empisteutiko.gr All Rights Reserved

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com