Κόβουμε το foie gras σε escalope πάχους 1 cm και το καρυκεύουμε. Σοτάρουμε τα tournedos με το λάδι ανάλογα με το βαθμό ψησίματος που επιθυμούμε και τα καρυκεύουμε, τα μεταφέρουμε σε μια σχάρα και τα διατηρούμε ζεστά. Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τις φέτες του foie gras σε ένα αντικολητικό τηγάνι χωρίς υγρά. Τις τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Αφαιρούμε το λίπος από το τηγάνι και διαλύουμε τα γλάσα με το κρασί. Το αφήνουμε να συμπυκνωθεί στο μισό και ρίχνουμε το μοσχαρίσιο ζωμό, προσθέτουμε τις λεπτές φέτες τρούφας και δένουμε με το βούτυρο Διορθώνουμε με τα καρυκεύματα Τοποθετούμε στο πιάτο τη φέτα foie gras πάνω στο tournedos βάζουμε λίγη σάλτσα γύρω από το κρέας και σερβίρουμε.